Maskinsko - Reservedele til værktøjsmaskiner

Lad vores stærke netværk arbejde for dig og dine maskiner

Maskinsko og tilbehør til maskiner

Mangler du maskinsko eller andre reservedele til maskiner og udstyr? Med vores mange år i branchen indenfor maskinreparation og servicering af værktøjsmaskiner har vi hos Maskinplus.dk ApS opbygget et rigtigt stærkt netværk af leverandører og samarbejdspartnere. Det netværk bruger vi til at trække på til vores kunders fordel. Det giver os nemlig nogle ekstraordinære muligheder for at hjælpe vores kunder med at finde særlige reservedele, som kan være svære at finde, fx maskinsko. Alt dette kan vi via vores netværk gøre til fair og konkurrencedygtige priser.

Gå til formular

Stort lager af Cholet og Batignolles-reservedele

Vi er i den glædelige situation, at vi via et opkøb af lageret fra C. Henriksen & Co. har sikret et stort lager af Cholet og Batignolles-reservedele. Skulle det ske, at du efterspørger en reservedel, som vi ikke har på lager, så skaffer vi den hjem fra værket i Frankrig.

Søger du en bestemt C&B-reservedel, så kan du kontakte os på telefon 
43 64 55 48.

Stærk lagerbeholdning af maskinsko

Vores stærke lagerbeholdning af maskinsko gør, at vi ligger inde med en del reservedele til værktøjsmaskiner til blandt andet Okuma, TOS og Pedersen. Det gør, at vi i mange tilfælde kan sikre en hurtig levering - og reparation, skulle det være nødvendigt. Skulle vi ikke ligge inde med den konkrete reservedel på vores lager, så skaffer vi den hurtigt hjem til dig.

Det skaffer vi!

En af fordelene ved at være i en branche i mange år er foruden erfaringen det netværk, som man opbygger. Netop vores stærke netværk af samarbejdspartnere og leverandører gør, at vi har nogle unikke og ekstraordinære muligheder for at fremskaffe bestemte reservedele, reservedele som ellers kan virke umulige at finde.

Bestil maskinsko og tilbehør her

Har du brug for bestemte reservedele til dine maskiner, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan udfylde formularen her på siden, sende os en e-mail eller kontakte os på telefon 43 64 55 48 og høre nærmere om leveringsmuligheder, samt få et uforpligtende tilbud.

Bestil her Start forespørgsel

Coloplast A/S

Haribo Lakrids

Danfysik A/S

Linatex A/S

DTU Mekanik

Georg Jensen A/S

Ørsted

Andritz

AJ Vaccines

Grundfos

DSB

Novo Nordisk

DR-Byen

Radiometer
Medical ApS

DTU Byggeri
og anlæg

Maskinmesterskolen
København