Maskinsko - Reservedele til værktøjsmaskiner

Lad vores stærke netværk arbejde for dig og dine maskiner

Maskinsko og tilbehør til maskiner

Mangler du maskinsko eller andre reservedele til maskiner og udstyr? Med vores mange år i branchen inden for maskinreparation og servicering af værktøjsmaskiner har vi hos Maskinplus.dk ApS opbygget et rigtigt stærkt netværk af leverandører og samarbejdspartnere. Det netværk bruger vi til at trække på til vores kunders fordel. Det giver os nemlig nogle ekstraordinære muligheder for at hjælpe vores kunder med at finde særlige reservedele, som kan være svære at finde, fx maskinsko. Alt dette kan vi via vores netværk gøre til fair og konkurrencedygtige priser.

Gå til formular

Stærk lagerbeholdning af maskinsko

Vores stærke lagerbeholdning af maskinsko gør, at vi ligger inde med en del reservedele til værktøjsmaskiner til blandt andet Okuma, TOS og Pedersen. Det gør, at vi i mange tilfælde kan sikre en hurtig levering - og reparation, skulle det være nødvendigt. Skulle vi ikke ligge inde med den konkrete reservedel på vores lager, så skaffer vi den hurtigt hjem til dig.

Stort lager af maskinsko og Cholet og Batignolles-reservedele

Vi er i den glædelige situation, at vi via et opkøb af lageret fra C. Henriksen & Co. har sikret et stort lager af Cholet og Batignolles-reservedele. Skulle det ske, at du efterspørger en reservedel, som vi ikke har på lager, så skaffer vi den hjem fra værket i Frankrig.

Søger du en bestemt C&B-reservedel, så kan du kontakte os på telefon 
43 64 55 48.

Dæmp støj og vibrationer fra maskiner

Søger du maskinsko til dine maskiner, så kan vi med stor sandsynlighed hjælpe dig med at skaffe dem. Med det rette maskinfodtøj sikrer du, at maskinerne står i vater, og du undgår, at maskinerne står og vibrerer på gulvet. Bløde maskinfødder fås både i runde og firkantede varianter og hjælper til at mindske stød og belastninger på bygninger og kan samtidig virke støjreducerende. Med maskinfodtøj fordeles vægten på flere ben, så maskinen står stabilt og optimalt. Også vibrationsdæmpere kan medvirke til at stabilisere maskinerne og hæve udstyret. Kontakt os for at høre nærmere, hvis du står og mangler en bestemt type reservedel til din maskine.

Det skaffer vi!

En af fordelene ved at være i en branche i mange år er foruden erfaringen det netværk, som man opbygger. Netop vores stærke netværk af samarbejdspartnere og leverandører gør, at vi har nogle unikke og ekstraordinære muligheder for at fremskaffe bestemte reservedele, reservedele som ellers kan virke umulige at finde.

Bestil maskintilbehør her

Har du brug for bestemte reservedele til dine maskiner, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan udfylde formularen her på siden, sende os en e-mail eller kontakte os på telefon 43 64 55 48 og høre nærmere om leveringsmuligheder, samt få et uforpligtende tilbud.

Bestil her Start forespørgsel

Coloplast A/S

Haribo Lakrids

Danfysik A/S

Linatex A/S

DTU Mekanik

Georg Jensen A/S

Ørsted

Andritz

AJ Vaccines

Grundfos

DSB

Novo Nordisk

DR-Byen

Radiometer
Medical ApS

DTU Byggeri
og anlæg

Maskinmesterskolen
København