Lovpligtigt eftersyn af maskiner

MASKINSIKKERHED & LOVPLIGTIGT EFTERSYN AF MASKINER

Hold en høj sikkerhed på dine maskiner med et eftersyn fra Maskinplus

43 64 55 48 Skriv besked

Få et lovpligtigt eftersyn af maskiner

Maskinsikkerhed kan indeholde flere ting, men med et lovpligtigt maskineftersyn fra Maskinplus er både medarbejdere og virksomheden sikret størst mulig sikkerhed.

Fra både virksomhedernes og myndighedernes side er der et støt og konstant fokus på sikkerhed og eftersyn af maskiner og tekniske hjælpemidler. Blandt fokuspunkterne er overholdelse af det lovpligtige eftersyn, og at maskinerne og de tekniske hjælpemidler til enhver tid lever op til de gældende lovkrav.

Forlæng levetiden på dine maskiner

Med et lovpligtigt eftersyn og vedligeholdelseseftersyn fra Maskinplus er du sikker på, at dine maskiner overholder lovkravene til maskinsikkerhed. Hos Maskinplus.dk ApS tilbyder vi at foretage lovpligtige eftersyn og vedligeholdelseseftersyn, der sikrer en forlænget levetid på dine maskiner. Kontakt os, hvis du ønsker risikovurdering og rådgivning om dine maskiner, tekniske installationer eller automatiske maskinanlæg.

Høj kvalitet siden 1982

Vi har mange års erfaring med at sikre stabile og driftssikre maskiner for danske erhvervsvirksomheder og maskinfabrikker. Selvom vi har flere end 30 år på bagen, så er det vigtigt at være opdateret på den nyeste viden inden for vores branche og sikkerhedskontrol af maskiner. Vi mener, at det er en fordel for både os og vores kunder, at vi konstant opsøger og tilegner os ny viden. Dermed kan vi altid leverer den højeste kvalitet baseret på faglig indsigt og årelang ekspertise, som vi har gjort gennem 3 generationer. Læs mere om os her.

Vi er din specialist i maskinsikkerhed

Hos Maskinplus er vi opdateret med den nyeste viden inden for de gældende standarder og retningslinjer. For at kunne levere den højeste kvalitet på eftersyn, uddanner vi os løbende med henblik på altid at have den nyeste viden og de bedste kompetencer inden for området. Vi uddanner os i samarbejde med Per Juul, der har virksomheden Funktionssikre Maskiner ApS. Per Juul er derudover forfatteren bag en lang række publikationer for Dansk Standard, samt har deltaget i både nationale og internationale arbejdsgrupper i IEC og ISO.

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på et vedligeholdelseseftersyn, er du altid velkommen til at kontakte os.

Sidebar

maskindel

Dem udfører vi eftersyn for

Selvom en lang række af vores kunder kommer fra Sjælland, så tilbyder vi eftersyn over hele landet. Blandt de virksomheder vi udfører eftersyn for, finder du flere af Danmarks helt store virksomheder så som:

 • Coloplast
 • Ørsted
 • Andritz
 • AJ Vaccines
 • Georg Jensen
 • Maskinmesterskolen København
 • Grundfos
 • DSB
 • Novo Nordisk
 • Radiometer Medical
 • DR-Byen
 • Haribo Lakrids

Vi sikrer din drift

Hos Maskinplus hjælper vi dig med at sikre, at dine maskiner fungerer, som de skal, og at de overholder gældende lovkrav og de nyeste standarder. Siden starten i 1982 har vi gennem generationer oparbejdet mangeårig erfaring med drift og opfyldelse af aktuelle sikkerhedskrav for nogle af Danmarks store og velrenommerede virksomheder.

Tryghed og sikkerhed for dine medarbejdere

Vores viden og erfaring er med til at sikre dig den højeste standard og en korrekt håndtering af dine maskiner. Maskinplus sørger for størst mulig teknisk sikkerhed for maskinoperatørerne på din arbejdsplads, så det er sikkert for dem at betjene alt maskinudstyr. Vores løbende fokus på uddannelse og indsamling af ny viden gør, at vi er din garant for kvalitet og driftssikkerhed, og at du får den optimale løsning, når det gælder dit udstyr.

Vi udfører risikovurdering af dine maskiner

Med en risikovurdering af virksomhedens maskiner og maskinanlæg forebygger og minimerer din virksomhed risikoen for skader, arbejdsulykker og driftsforstyrrelser. Med baggrund i relevant viden som CE-mærkning, maskindirektivet og gældende lovkrav på området, kan vi gennemgå dine maskiner og vejlede din virksomhed. Fx hvis der skal nødstop eller skærme på maskinerne. Vi holder os løbende opdateret med relevant viden og uddannelse og de nyeste standarder. Vi varetager sikkerheden på maskinerne ift. reglerne i maskindirektivet og vejledninger og bekendtgørelser fra Sikkerhedsstyrelsen og Arbejdstilsynet.

Få et tilbud på eftersyn

Vil du have sikkerhed og funktionsdygtige maskiner, så tøv ikke med at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på maskineftersyn. Vi udfører eftersyn over hele Danmark.

Du kan kontakte os på telefon 43 64 55 48 eller e-mail for et uforpligtende tilbud. Vi udfører både eftersyn på serviceaftaler og efter ordre.

Kontakt os omkring
jeres projekt

Alle veje fører til Rom – og de fleste kan også føre til Maskinplus.dk ApS. Du kan i hvert fald komme i kontakt med os på flere forskellige måder.

Uanset om du ønsker hjælp, tilbud eller andet, så kan du komme i kontakt med os via e-mail, telefon og selvfølgelig også på adressen.

Vores åbningstider er 7:00 – 15:30.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os