Maskinservice - Mekanisk service og reparation af værktøjsmaskiner - udført af specialister

Mere end 30 års erfaring med maskinreparation og serviceeftersyn af spåntagende værktøjsmaskiner

Maskinservice - mekanisk service

Hos Maskinplus.dk ApS udfører vi alle former for maskinservice og reparation af værktøjsmaskiner. Vi har en lang erfaring inden for mekanisk service og har specialiseret os i netop reparation og servicering af maskiner i over 30 år. Så maskinerne både fremstår funktionsdygtige, stabile og optimerede, samtidig med at de opfylder de gældende lovkrav.

Specialister i reparation af værktøjsmaskiner

Igennem fire årtier har Maskinplus.dk ApS udført alle former for maskinservice, maskinreparation af spåntagende værktøjsmaskiner. Vi har derfor en solid og bred erfaring med serviceeftersyn og reparation værktøjsmaskiner. Vores arbejde taler for sig selv, så vi er ikke bange for at kalde os for specialister på området.

Høj faglighed og god service

Vores faglige viden, som vi har samlet op og udbygget siden 1982, gør, at vi har erfaring med stort set alle typer maskiner. Vi udfører reparationsopgaver for maskinfabrikker og erhvervskunder. Vi har blandt andet stor ekspertise i Weiler-drejebænke og Pedersen-fræsemaskiner.

Renovering og service af værktøjsmaskiner

Udover reparation af diverse maskinudstyr så tilbyder vi også renovering og service værktøjsmaskiner og maskindele samt maskinafdækning og vangekasse. Har du maskiner, der har set bedre dage, så tøv ikke med at kontakte os for et tilbud på en renovering af din værktøjsmaskine.

Kontakt mig
- Jeg vil gerne kontaktes af Maskinplus.dk ApS
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din email

Fast eller fleksibel serviceaftale

Hos Maskinplus.dk ApS tilbyder vi udover maskinreparation af værktøjsmaskiner også serviceeftersyn af maskiner. Som indehaver af værktøjsmaskiner kan du opnå en lang række fordele ved en serviceaftale hos os. Med en serviceaftale sikrer du dig en økonomisk og optimeret maskinpark i din virksomhed. Samtidig med at du også er sikret, at dine maskiner overholder krav fra myndighederne, samt reglerne i maskindirektiv og Arbejdstilsynets bekendtgørelser.

På den måde er både du, din virksomhed og dine medarbejder sikre på, at maskinerne både er optimerede og sikre. Serviceeftersyn kan udføres både med en fast serviceaftale eller efter ordre.

Service af maskiner til konkurrencedygtig pris

Med en serviceaftale hos Maskinplus kan du sikre, at din maskinpark altid er vedligeholdt og fuldt optimeret. Med et regelmæssigt servicetjek kan du forebygge reparationer og sikre en optimal vedligeholdelse af dine værktøjsmaskiner. Det er med til at sørge for en effektiv drift, som ikke risikerer at påvirke din produktion på grund af forkert eller utilstrækkelig vedligeholdelse. Maskinplus tilbyder høj kvalitet til en yderst konkurrencedygtig pris. Vores service bygger på mange års erfaring inden for driftssikring og service af mange typer værktøjsmaskiner for store danske industrivirksomheder i hele landet. Vi er specialiserede inden for spåntagende værktøjsmaskiner og har beskæftiget os inden for området i tre generationer.

Har du brug for vores hjælp til at opretholde dine værktøjsmaskiners drift og sikre en maksimal levetid og ydelse.? Kontakt os, hvis du ønsker et serviceeftersyn af maskiner.

Få et uforpligtende tilbud på service og maskinreparation

Skal din maskinpark serviceres, repareres eller blot optimeres, så den står trimmet og økonomisk stærk, så få et uforpligtende tilbud på en maskinreparation eller et serviceeftersyn. Vi tilbyder også faste serviceaftaler, så din maskinpark hele tiden står optimal. Kontakt os på telefon 43 64 55 48 for et uforpligtende tilbud.

Maskinplus.dk ApS er din garanti for en driftssikker og stærk maskinpark. Vi leverer både serviceeftersyn og reparationer, som styrker dine maskiners levetid. Derudover tilbyder vi også flytning og opstilling af dine værktøjsmaskiner, så du sikkert kan koncentrere dig om at anvende maskinerne til at styrke din forretning.

Coloplast A/S

Haribo Lakrids

Danfysik A/S

Linatex A/S

DTU Mekanik

Georg Jensen A/S

Ørsted

Andritz

AJ Vaccines

Grundfos

DSB

Novo Nordisk

DR-Byen

Radiometer
Medical ApS

DTU Byggeri
og anlæg

Maskinmesterskolen
København