Maskinservice - Mekanisk service og reparation af værktøjsmaskiner udført af specialister

Mere end 30 års erfaring med maskinreparation og serviceeftersyn af spåntagende værktøjsmaskiner

Maskinservice - mekanisk service

Hos Maskinplus.dk ApS udfører vi alle former for maskinservice og reparation af værktøjsmaskiner. Vi har en lang erfaring inden for mekanisk service og har specialiseret os i netop reparation og servicering af maskiner i over 30 år, så de både fremstår funktionsdygtige, stabile og optimerede, samtidig med at de opfylder de gældende lovkrav.

Specialister i service og reparation af værktøjsmaskiner

Igennem fire årtier har Maskinplus.dk ApS udført alle former for maskinreparation af spåntagende værktøjsmaskiner. Vi har derfor en solid og bred erfaring med serviceeftersyn og reparation værktøjsmaskiner. Vores arbejde taler for sig selv, så vi er ikke bange for at kalde os for specialister på området.

Den erfaring og ekspertise, som vi har samlet op og udbygget siden 1982, gør, at vi har erfaring med stort set alle typer maskiner. Vi har blandt andet stor ekspertise i Weiler-drejebænke og Pedersen-fræsemaskiner.

Udover reparation af diverse maskinudstyr så tilbyder vi også renovering og service værktøjsmaskiner og maskindele samt maskinafdækning og vangekasse. Har du maskiner, der har set bedre dage, så tøv ikke med at kontakte os for et tilbud på en renovering af din værktøjsmaskine.

Kontakt mig
- Jeg vil gerne kontaktes af Maskinplus.dk ApS
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din email

Mere end maskinreparation

Hos Maskinplus.dk ApS tilbyder vi udover maskinreparation af værktøjsmaskiner også serviceeftersyn af maskiner. Som indehaver af værktøjsmaskiner kan du opnå en lang række fordele ved en serviceaftale, som sikrer en økonomisk og optimeret maskinpark, samtidig med at du også er sikret, at dine maskiner overholder krav fra myndighederne, samt reglerne i maskindirektiv og arbejdstilsynets bekendtgørelser.

På den måde er både du, din virksomhed og dine medarbejder sikre på, at maskinerne både er optimerede og sikre. Serviceeftersyn kan udføres både med en fast serviceaftale eller efter ordre.

Få et uforpligtende tilbud

Skal din maskinpark serviceres, repareres eller blot optimeres, så den står trimmet og økonomisk stærk, så få et uforpligtende tilbud på en maskinreparation eller et serviceeftersyn. Vi tilbyder også faste serviceaftaler, så din maskinpark hele tiden står optimal. Kontakt os på telefon 43 64 55 48 for et uforpligtende tilbud.

Maskinplus.dk ApS er din garanti for en driftssikker og stærk maskinpark. Vi leverer både serviceeftersyn og reparationer, som styrker dine maskiners levetid. Derudover tilbyder vi også flytning og opstilling af dine værktøjsmaskiner, så du sikkert kan koncentrere dig om at anvende maskinerne til at styrke din forretning.

Coloplast A/S

Haribo Lakrids

Danfysik A/S

Linatex A/S

DTU Mekanik

Georg Jensen A/S

Ørsted

Andritz

AJ Vaccines

Grundfos

DSB

Novo Nordisk

DR-Byen

Radiometer
Medical ApS

DTU Byggeri
og anlæg

Maskinmesterskolen
København