Maskinsikkerhed – Lovpligtigt eftersyn der giver sikkerhed

Hold en høj sikkerhed på dine maskiner med et eftersyn fra Maskinplus

Maskinsikkerhed med lovpligtigt eftersyn

Sikkerhed kan være flere ting, men med et maskineftersyn fra Maskinplus er både medarbejdere og virksomheden sikret størst mulig maskinsikkerhed.

Fra både virksomhedernes og myndighedernes side er der et konstant støt fokus på sikkerhed og eftersyn af maskiner og tekniske hjælpemidler. Blandt fokuspunkterne er overholdelsen af lovpligtigt eftersyn, samt at maskinerne og de tekniske hjælpemidler til enhver tid lever op til de gældende lovkrav.

Få et vedligeholdelseseftersyn

Hos Maskinplus.dk ApS tilbyder vi at udføre de lovpligtige eftersyn samt de vedligeholdelseseftersyn, der sikrer en længere levetid på dine maskiner. Vi har mere end 30 års erfaring med at sikre stabile og driftssikre maskiner for danske maskinfabrikker og erhvervsvirksomheder. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud på vedligeholdelseseftersyn.

Opdateret på faglig viden

Selvom virksomheden har flere end 30 år på bagen, så er det vigtigt altid at være opdateret og tilegne sig ny viden inden for ens branche. Vi mener, at det er en fordel for både os og vores kunder, at vi konstant opsøger og tilegner os ny viden.

For at kunne levere høj kvalitet på eftersyn, uddanner vi os løbende med henblik på altid at have den nyeste viden og de bedste kompetencer inden for området. Her uddanner vi os i samarbejde med Per Juul, der har virksomheden Funktionssikre Maskiner ApS. Per Juul er derudover forfatteren bag en lang række publikationer for Dansk Standart, samt har deltaget i både nationale og internationale arbejdsgrupper i IEC og ISO.

Kontakt mig
- Jeg vil gerne kontaktes af Maskinplus.dk ApS
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din email

Dem udfører vi eftersyn for

Selvom en lang række af vores kunder kommer fra Sjælland, så tilbyder vi eftersyn over hele landet. Blandt de virksomheder vi udfører eftersyn for, finder du flere af Danmarks helt store virksomheder så som:

 • Coloplast
 • Ørsted
 • Andritz
 • AJ Vaccines
 • Georg Jensen
 • Maskinmesterskolen København
 • Grundfos
 • DSB
 • Novo Nordisk
 • Radiometer Medical
 • DR-Byen
 • Haribo Lakrids

Tryghed og sikkerhed for dine medarbejdere

Hos Maskinplus hjælper vi dig med at sikre, at dine maskiner fungerer, som de skal, og at de overholder gældende lovkrav og de nyeste standarder. Siden starten i 1982 har vi gennem generationer oparbejdet mangeårig erfaring med drift og opfyldelse af aktuelle sikkerhedskrav for nogle af Danmarks store og velrenommerede virksomheder. Vores viden og erfaring er med til at sikre dig den højeste standard og en korrekt håndtering af dine maskiner. Hos Maskinplus sørger vi for størst mulig teknisk sikkerhed for maskinoperatørerne på din arbejdsplads, så det er sikkert for dem at betjene alt maskinudstyr. Vores løbende fokus på uddannelse og indsamling af ny viden gør, at vi er din garant for kvalitet og driftssikkerhed, og at du får den optimale løsning, når det gælder dit udstyr.

Skal dine maskiner have et eftersyn?

Vil du have sikkerhed og funktionsdygtige maskiner, så tøv ikke med at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på maskineftersyn. Vi udfører eftersyn over hele Danmark.

Du kan kontakte os på telefon 43 64 55 48 eller e-mail for et uforpligtende tilbud. Vi udfører både eftersyn på serviceaftaler og efter ordre.

Maskinplus.dk ApS er din garanti for en driftssikker og stærk maskinpark. Vi leverer både serviceeftersyn og reparationer, som styrker dine maskiners levetid. Derudover tilbyder vi også flytning og opstilling af dine værktøjsmaskiner, så du sikkert kan koncentrere dig om at anvende maskinerne til at styrke din forretning.

Coloplast A/S

Haribo Lakrids

Danfysik A/S

Linatex A/S

DTU Mekanik

Georg Jensen A/S

Ørsted

Andritz

AJ Vaccines

Grundfos

DSB

Novo Nordisk

DR-Byen

Radiometer
Medical ApS

DTU Byggeri
og anlæg

Maskinmesterskolen
København