Maskineri tæt på

MASKINSKO & SVINGNINGSDÆMPERE – RESERVEDELE TIL VÆRKTØJSMASKINER

Lad vores stærke netværk arbejde for dig og dine maskiner

43 64 55 48 Skriv besked

 

Maskinsko og reservedele til maskiner

Mangler du maskinsko, svingningsdæmpere eller andre reservedele til værktøjsmaskiner? Med vores mange år i branchen inden for maskinreparation og servicering af værktøjsmaskiner har vi hos Maskinplus ApS opbygget et rigtigt stærkt netværk af samarbejdspartnere og leverandører af maskinsko. Det netværk bruger vi til at trække på til vores kunders fordel. Det giver os nemlig nogle ekstraordinære muligheder for at hjælpe dig som kunde med at finde særlige reservedele, som kan være svære at finde, fx støjdæmpende og vibrationsdæmpende maskinsko. Alt dette kan vi via vores netværk gøre til fair og konkurrencedygtige priser.

Alt i maskinsko

Står du og mangler maskinfødder? Uanset om du søger dem i rustfrit stål, plast eller gummi, kan vi med stor sandsynlighed hjælpe dig. Vi har et stort udvalg af maskinfødder i forskellige størrelser og typer, herunder M10, M12 og M16.

Hvis ikke vi har de maskinsko du mangler, kan vi hurtigt fremskaffe dem fra en af vores samarbejdspartnere. 

Stærk lagerbeholdning af reservedele

Vores stærke lagerbeholdning gør, at vi ligger inde med en del reservedele til værktøjsmaskiner, som maskinsko til blandt andet Okuma, TOS og Pedersen. Det gør, at vi i mange tilfælde kan sikre en hurtig levering – og reparation, skulle det være nødvendigt. Skulle vi ikke ligge inde med den konkrete reservedel på vores lager, så skaffer vi den hurtigt hjem til dig.

Stort lager af Cholet og Batignolles reservedele

Vi er i den glædelige situation, at vi via et opkøb af lageret fra C. Henriksen & Co. har sikret et stort lager af Cholet og Batignolles reservedele. Skulle det ske, at du efterspørger en reservedel, som vi ikke har på lager, så skaffer vi den hjem fra værket i Frankrig.

Søger du en bestemt C&B-reservedel, så kan du kontakte os på telefon 43 64 55 48.

Støjdæmpende- og vibrationsreducerende maskinsko

Med det rette maskinfodtøj sikres det, at maskinerne står i vater, og det undgås, at de står og vibrerer på gulvet. Bløde maskinsko fås både i runde og firkantede varianter og hjælper til at mindske stød og belastninger på bygningerne og kan samtidig virke støjreducerende. Med maskinfødder fordeles vægten på flere ben, så maskinen står sikkert, stabilt og optimalt. Justerbare maskinsko som vibrationsdæmpere kan medvirke til at nivellere og hæve udstyret, hvis underlaget er ujævnt, så maskinen stabiliseres.

Det skaffer vi!

En af fordelene ved at være i en branche i mange år er foruden erfaringen det netværk, som man opbygger. Netop vores stærke netværk af samarbejdspartnere og leverandører gør, at vi har nogle unikke og ekstraordinære muligheder for at fremskaffe bestemte reservedele, herunder maskinsko, reservedele som ellers kan virke umulige at finde.

Bestil maskintilbehør her

Har du brug for en bestemt vibrationsdæmper eller særlige reservedele til dine maskiner, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan udfylde formularen her på siden, sende os en e-mail eller kontakte os på telefon 43 64 55 48 og høre nærmere om leveringsmuligheder samt få et uforpligtende tilbud.

Sidebar

Kontakt os omkring
jeres projekt

Alle veje fører til Rom – og de fleste kan også føre til Maskinplus.dk ApS. Du kan i hvert fald komme i kontakt med os på flere forskellige måder.

Uanset om du ønsker hjælp, tilbud eller andet, så kan du komme i kontakt med os via e-mail, telefon og selvfølgelig også på adressen.

Vores åbningstider er 7:00 – 15:30.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os